Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• а колега осети ли придарпване нещо преди да налееш
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
      Аз съм написал, че всъщност не я карам - един час чакане по светофари, не е каране ами работа на празен ход. Само от това, без да съм минал и един киолометър от разстоянието вече имам 10/100 разход Между другото, колегата ми е с пежо 107 и ми се оплаква, че не може да свали под 11, където мотора му е точно две шепи.
      10/100 е един добър резултат дори за извънградско, камоли за градско и невероятно за твоя случаи... супер. Моята за един километър със сериозно чакане по светофари би показала 30-40/100...
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Сега смятах разхода на моята след чипа.Засичането е пълно/пълно , с 10 литрови туби от минерална вода до преливане на резервоара. Първоначално резервоара също беше напълнен до преливане.
        За 770км е издухала ТОЧНО 50л нафта = 6,5л/100км , смесен разход , при доста темпераментно каране.Сега ще я засека при нормално шофиране.
        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          а колега осети ли придарпване нещо преди да налееш
          Не, не ми е придърпвала
          Алфа 156 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
            Сега смятах разхода на моята след чипа.Засичането е пълно/пълно , с 10 литрови туби от минерална вода до преливане на резервоара. Първоначално резервоара също беше напълнен до преливане.
            За 770км е издухала ТОЧНО 50л нафта = 6,5л/100км , смесен разход , при доста темпераментно каране.Сега ще я засека при нормално шофиране.
            ... и веднага ти поднасям една питанка от къде ти е чипа (може и на лично съобщение)
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• от 5 до 10. зависи колко бръмбара ми са са развилнели в картуната 1.9JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                ... и веднага ти поднасям една питанка от къде ти е чипа (може и на лично съобщение)

Чипа е от KGB - BLACK ANGELS
                Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

• термостатът ми не работи нормално, пов. от 77 градуса не поддържа, това е което поддържа,дали след смяната ще гори по-малко???
                  sigpic

Comment

термостатът ми не работи нормално, пов. от 77 градуса не поддържа, това е което поддържа,дали след смяната ще гори по-малко???
                    Да! Аз зимата си смених моя термостат (марка Behr) и сега температурата на водата ми заспива на 90'С.
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• 27литра/50лв, заредих за 1.78 95Н/ за 150км смесено каране
                      с ръчка, но не на макс
                      Хвани тоя разход с 1.6

Edit: Утре ще проверя
                      разхода дали e точно така , че сега съм изморен. Може и да бъркам, но си мисля, че е толкова.

Последния път с 50лв минах около 300км мисля, пак смесено.
                      Явно съм е ръчкал доста май..хаха...
                      Last edited by R-156; d.m.y г., 23:45.
                      156 TS
                      ex. Spider TS

Comment

• Първоначално публикувано от R-156 Покажи съобщение
                        27литра за 150км смесено каране
                        с ръчка, но не на макс
                        Хвани тоя разход с 1.6
                        Ламбда сонда или нещо друго по електрониката - не е нормално в никакъв случай.
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• е колега с колко падна разхода по твой изчисления след новият термостат
                          sigpic

Comment

е колега с колко падна разхода по твой изчисления след новият термостат
                            Само да поясна, че карам предимно градско и почти не ми отлепяше стрелката на температурата. Сега рахода ми е с 0.5л надолу, а преди като я ръчках студена и сега когато е загряла и 1л дори ми дава разлика.

Comment

• Първоначално публикувано от R-156 Покажи съобщение
                              27литра/50лв, заредих за 1.78 95Н/ за 150км смесено каране
                              с ръчка, но не на макс
                              Хвани тоя разход с 1.6 [/I]
                              Ей,ти направо утрепа коча с лопатата бре.Какъв е тоз смесен разход.Това иде към 18.
                              Alfa Mito 1.4
                              156 2.0 155 ex
                              156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                                Ей,ти направо утрепа коча с лопатата бре.Какъв е тоз смесен разход.Това иде към 18.
                                Ми и на мен като не ми бачкаше сондата ми даваше 18. Нормално.
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X